2020-2021 är år vi inte minns med tillförsikt. Minievent – stora event för den delen också – låg helt nere under Covid-19-pandemin. Det gick inte att träffa folk och gå på föreläsningar för att lära sig mer.   

 

Mardi Gras

Det var därför med spänst i benen som jag styrde stegen mot den digitala byrån Mardi Gras i centrala Göteborg – en mörk novembermorgon 2022.

Ett trevligt format med frukostfralla, lite kaffe och juice under trivsamt mingel med de andra 30-talet närvarande. På sin hemsida beskriver de sig så här: ”Mardi Gras Digital är en helhetstänkande fullservicebyrå i korsningen mellan teknologi och kommunikation. Vi skapar upplevelser och bygger varumärken.”

Föreläsningen handlade om att starta processen med en marknadsundersökning i det mindre formatet för att slippa sitta och gissa vilken kommunikationsstrategi som skall väljas. Makes sense. En jättebra föreläsning som gav bra information och fakta och som avslutades med några case.

Varför skriver jag i PaperMess-bloggen om det här. Jo – helt utan förnumstig sarkasm – är det ändå fint för själen att få komma till den digitala byrån, på ett analogt event och få ett analogt anteckningsblock. 2-1

Tack för en fin morgon.

https://mardigras.digital/

Tills nästa PaperMess – må väl!

Måns Löfgren