Har ni funderingar på att göra er första resa med husbil ut i Europa? Gratulerar – det blir garanterat en upplevelse. Kommer ni att köra i Frankrike? Då gäller det att ha koll på att du måste ha varningsdekaler för döda vinklar om bilen väger mer än 3,5 ton.

Semestra med husbil är en synnerligen analog upplevelse – precis som allt annat kul. Du kan komma att behöva beställa dekaler om ovan beskrivet uppfylls. Dessa dekaler är också analoga och syftar till att undvika en analog krock. Dekalerna köpes emellertid i en digital webb-shop. Nog om det analoga vs digitala..

Husbil i Frankrike

Fordon över 3500 kilo måste ha varningsdekaler som varnar fotgängare, mopedister, cyklister och andra medtrafikanter för döda vinkeln. Dessa så kallade ”Angles Morts” går att beställa i förväg från exempelvis den här sidans webbshop. De köps i set om tre och det medföljer en anvisning för montering. De dekaler som säljs på den här sidan är på- och avtagbara. Då slipper du att permanent ha dessa, lite småfula dekaler på konstant.

 

Läs mer här: https://anglesmorts.online/artiklar

Beställ här: https://anglesmorts.online

 

Tills nästa PaperMess – må väl!

Måns Löfgren